Bli vår nya larmtekniker!

Vi utökar nu vårt team och söker en larmtekniker inom inbrottslarm och brandlarmsystem med Stockholm som arbetsområde. Tjänsten innebär service, installation och support för inbrottslarm, brandlarm, passersystem och kamerabevakning.

Vi söker dig som är positiv och kundorienterat helst med bakgrund som larmtekniker alternativt med erfarenhet av branschen med kännedom om de mest förekommande produkter inom brand, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning. Även en yngre och lättlärd person med teknikintresse eller utbildning inom larmbranschen är av intresse. Tjänsten innebär mycket kontakt med våra kunder ute på fältet så en positiv, serviceinriktad och kundorenterad inställning är en förutsättning. Vi har även krav på att du är ostraffad och svensk medborgare.

Svenska Säkerhetskompaniet startades 1993 och är ett mindre företag med ca 10 st anställda inom säkerhetsbranschen som jobbar B2B och har en ambition att växa i framtiden. Våra kännetecken är högklassiga installationer med snabb service där kunden står i centrum. Vi är godkänd anläggarfirma för både inbrott- och brandlarm.

Skicka gärna en ansökan med CV samt personligt brev till:
Lars Roxell - roxell@sakerhetskompaniet.se